Door de ongerepte sneeuw.

Nieuwsgierig naar het Noorderlicht.

Zoevend over bevroren meren.

NextPrev

1 Dag Scooteren, 2 Overnachtingen,

Dag 1. Aankomst in de loop van de middag. Kennismaken en intrek nemen in jullie accommodatie. De rest van de dag gebruiken we voor een theoretische en praktische uitleg van de sneeuwscooter. Ook wordt de benodigde scooterkleding, overall, schoenen en helm, gepast. Indien mogelijk (afhankelijk van het tijdstip van aankomst) maken we de eerste korte tocht met de sneeuwscooter. 's-Avonds genieten we gezamenlijk van een heerlijke Zweedse maaltijd.

Dag 2: Na het ontbijt maken we ons op voor de dagtocht, met een lengte tussen de 80 en 120 km. Rijdend door de besneeuwde bossen en over de bevroren meren en moerassen trekken we steeds dieper de Laplandse wildernis in, waar, behalve rendieren en elanden, nauwelijks iemand geweest is. De lunch gebruiken we onderweg bij een verwarmend houtvuur.
Bij thuiskomst wacht ons een heerlijke Zweedse maaltijd en voor de liefhebbers verwarmen we de op hout gestookte Finse buitensauna en/of de badtunna (Laplandse jacuzzi) alwaar de belevenissen van de dag nogmaals doorgenomen kunnen worden. Misschien hebben we geluk en zien we, al zittend in het heerlijk warme water, hoe boven ons hoofd het magische Noorderlicht zijn wonderlijke show geeft.

Dag 3: Jammer genoeg is de dag van vertrek al weer aangebroken. Na het ontbijt vertrekken jullie naar de volgende bestemming of huiswaarts.

De prijs voor deze 1-daagse tocht is € 390,-- per persoon.

Inbegrepen:
            - 1 Persoon per scooter. Om onze kwaliteit te waarborgen is de groep
               maximaal 4 deelnemers.
            - Verblijf in onze accommodatie Tores (3 of 4 personen) of Ons huis (1 of 2               personen).
            - Alle maaltijden.
            - Verzekering, benzine, en olie voor de scooter.
            - Gebruik sneeuwscooterkleding, -schoenen, -helm.
            - Gebruik sauna/badtunna(1x).


Niet inbegrepen:
            -De reis naar onze locatie.
            -Alcoholische dranken.

Geinteresseerd? Stuur gerust een mail voor meer info of stuur een aanvraag boeking.